— familiärer und qualitativ hochwertiger Empfang in einem friedlichen Ort —

Hotel

Auberge le XIXième maakt sinds zijn oprichting deel uit van de keten Logis de Belgique. U wordt er hartelijk ontvangen in een kwalitatief en vredig kader. Het hotel beschikt over dertien kamers, gaande van eenpersoonskamers, tot twin kamers en tweepersoonskamers met tweepersoonsbed waar een extra kinderbedje kan worden geplaatst.

Unsere Zimmer

In 2009 werd het hotel uitgebreid met drie nieuwe kamers die kunnen worden gebruikt als gezinskamers met een capaciteit tot 5 personen. Op 400 meter van de auberge bevinden zich drie gastenkamers die werden ingericht in een gezinswoning en voormalige hoeve.

Eine Hotellerie mit menschlichem Gesicht

Sinds 1986 geniet het hotel een strategische ligging tussen Bergen en Valenciennes en ging het van vier naar achttien moderne, comfortabele kamers om beter te kunnen beantwoorden aan de groeiende accommodatievraag, die sterk verbonden is met de economische activiteit van de streek. Maar de auberge is niet van plan om eindeloos te blijven uitbreiden en de familie Dupont wenst er alles aan te doen om het menselijke karakter dat dit hotel zo populair maakte te behouden.

Prijzen

Eenpersoonskamer : 65€
Tweepersoonskamer (= groot bed voor 2 personen) : 105€
Twin-kamer (= 2 lits-jumeauxs) : 105€
3e bed in twin-kamer : 25€
Ontbijt : 7,50

Voorzieningen

Badkamer met douche
Toilet apart van de badkamer
Kleurentelevisie
Telefoon
Neue Bettwäsche
Neue Möbel in der Hälfte der Zimmer

Aber auch

Tot slot kunt u hier ontbijten voor 7,50euro. Het ontbijt bestaat uit een buffet met fruit, kazen, vleeswaren, ambachtelijk brood, huisbereide confituren en klassieke ontbijtgranen.

Ohne Getränke. 90€, nur unter der Woche.

Langfristige Pension und Halbpension : info@auberge-le-xix.be

Kontakt

Place de Thulin, 2
7350 Thulin
Tel : 065 65 01 56
Fax : 065 63 22 90
info@auberge-le-xix.be

Newsletter

Logis de Belgique